Waarom kiezen voor BC Brugge?

WELKOM

Ambitieuze personen die een eigen onderneming willen oprichten moeten dikwijls vele obstakels overwinnen. Deze kunnen variëren van administratieve problemen, een gebrek aan financiële middelen tot het vinden van een geschikt kantoor en/of werkplaats met secretariaatsdiensten.
Precies daarom werden de bedrijvencentra opgericht. Een BC biedt starters/ groeiers ondermeer de kans om op een zeer voordelige manier hun zaak op te bouwen: de noodzakelijke infrastructuur, dienstverlening en management begeleiding om hun activiteiten te ontwikkelen.
Op deze website vindt u ongetwijfeld heel wat antwoorden op uw vragen. Bovendien kan u ons altijd contacteren voor een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijvencentrum. Contacteer ons: 050/ 45 60 60

 

 

Kantoren / Ateliers

U vindt bij ons goed uitgeruste kantoren, ateliers en opslagruimtes.

Diensten

Een professioneel secretariaat zorgt voor een attractief onthaal en neemt allerlei administratieve en logistieke taken van u over.

Vergaderzalen

Zowel kleine gesprekslokalen als grotere vergaderzalen in combinatie met een kantoor staan ter beschikking van onze klanten.

flexibiliteit

Lokalen / panden van verschillende grootte bevorderen de interne mobiliteit. Bovendien zijn onze opzegtermijnen erg kort.

Bereikbaarheid

Een ( bijna) perfecte ligging vlakbij een kruispunt van autosnelwegen met een ruime en gratis parking.

HEBT U INTERESSE IN 1 VAN DEZE DIENSTEN?

+ 32 50 45 60 60

info@bcbrugge.be

CONTACTEER ONS!